Virtas upėtakis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Upėtakis, 1 kilogramas
- Citrinos, 1 vienetas
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Gelsvė, 1 vienetas
- Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai