Virtas upėtakis

Virtas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, 1 kilogramas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Gelsvė, 1 vienetas
  • Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai