Virtas vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės kumpis, 1 kilogramas
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Česnakas, 7 skiltelės
- Lauro lapai, 5 vienetai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
» Rašyti komentarą