Virtas vyniotinis

Virtas vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kumpis, 1 kilogramas
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Česnakas, 7 skiltelės
  • Lauro lapai, 5 vienetai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.

  2. Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.

  3. Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.

  4. Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.

  5. Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.

  6. Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.

  7. Virti 1 valandą.

  8. Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą