Virti karosai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karosai, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Druska
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai