Virti kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Kopūstai, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė supjaustoma ir verdama pasūdytame vandenyje. Išgriebti kopūstai nuvarvinami, sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu su džiūvėsėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-07-02 11:03
na kad su kopustais darytu pirma karta girdziu,nezinia ar cia skanu,ka kad daro su ziedinei skopustais tai taip jie neistize tada gaunasi,o paprastas ten gi kose vos ne
2009-06-09 21:21
anonimas idijotas.niekas jam netinka
2009-06-07 20:04
mano manymu sis receptas geras. esme tame kad skrandis negali suvirskinti kopustu be riebalu. taigi virskindamas jusu suvalgytus kopustus jis ne tik suvirskins ta sauksta sviesto, bet suvirskins ir tuos riebalus, kurie yra susikaupe jusu organizme.
2009-05-11 13:48
kokia cia dieta jei sviesto reikia deti
2015-02-07 14:07