Virti kopūstai

Virti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė supjaustoma ir verdama pasūdytame vandenyje. Išgriebti kopūstai nuvarvinami, sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu su džiūvėsėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kch
2015-02-07 14:07
Šiaip tai manau didžiausias nesusipratimas tame, kad recepto autorė klaidingai parašė vieną ingredientą. Manau vietoj kopūstų turėtų būti žiedinis kopūstas (t.y. kalafioras). Ypač kai recepto nuotraukoje tikrai atrodo kaip kalafioro gabaliukai... Tada viskas turėtų būti normalu - ir pjaustymas gabaliukais ir apvirimas, nes jei supjaustysime paprastą kopūstą gabaliukais jau jį metant į vandenį gausis kopūstienė, o apibarsčius džiūvesėliais kopūstų košė
gita
2009-07-02 11:03
na kad su kopustais darytu pirma karta girdziu,nezinia ar cia skanu,ka kad daro su ziedinei skopustais tai taip jie neistize tada gaunasi,o paprastas ten gi kose vos ne
alvydas
2009-06-09 21:21
anonimas idijotas.niekas jam netinka
beata
2009-06-07 20:04
mano manymu sis receptas geras. esme tame kad skrandis negali suvirskinti kopustu be riebalu. taigi virskindamas jusu suvalgytus kopustus jis ne tik suvirskins ta sauksta sviesto, bet suvirskins ir tuos riebalus, kurie yra susikaupe jusu organizme.
ismintis
2009-05-11 13:48
kokia cia dieta jei sviesto reikia deti