Virti lenkiški makaronai

Virti lenkiški makaronai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai
  • Salierai
  • Makaronai, 250 gramų
  • Sūris, fermentinis, 150 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Petražolės, maltos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį vandenį (2 L) suberiami makaronai ir verdama apie 20 min. Vėliau nukaičiama ir, įpylus stiklinę šalto vandens, nusunkiama, makaronai sukrečiami atgal į puodą. Pridedama sviesto, įtarkuojama sūrio, kaitinama, maišoma, kol sviestas ištirps. Makaronai tiekiami apibarstyti susmulkintais žalumynais. Prie jų duodama virtų daržovių salotų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Andrius
2013-10-31 22:40
na nepasirodykit kad esat tokie mužikai, lietuvisku patiekalu niekas nepeikia, tai bukit malonus gerbkit ir kitu saliu patiekalus, jei nepatinka tj neskaitykit cia ir nevalgykit
Netavoreikalas
2011-08-07 20:32
DD Pislenkiski makaronai pislenkiams
paulina
2011-05-09 09:34
is siu receptu tikrai daug galima ismokt ir net dar su jais paexpermentuoti o ypatingai tie kurie megsta gaminti. man patinka sie gaminiai jega tiesiog net kartais ideja kokia pasigaut kai nezinai ka pasigaminti ypatingo.
(anonimas)
2010-02-02 19:15
arselis:
Zabis
2010-01-08 23:14
visireceptai, reiskia visi. Turi buti ir pradedantiems ir vaikams ir profesionalams.