Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, pusriebė, 250 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Miltai, 180 mililitrų
- Grietinė
- Braškės, šviežiai trintos (su cukrumi)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai