Virti varškėčiai su braškiniu padažu

Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, pusriebė, 250 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Miltai, 180 mililitrų
  • Grietinė
  • Braškės, šviežiai trintos (su cukrumi)
Gaminimo instrukcija:

Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai