Virti vištienos kukuliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 800 gramų
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Sviestas, 60 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu. Įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas (20 g), pasūdoma, gerai išmaišoma ir, jei masė tiršta, atskiedžiama grietine. Daromi vidutinio dydžio kukuliai, jie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais. Bulvių košė ar troškintos morkos duodamos atskirai arba sudedamos aplink kukulius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-01 22:13
foto ikelk renata
2009-10-01 22:02
Liuks patiekaliukas visai šeimai Tik aš dariau su grietinėlės padažu.
2009-10-01 18:28
Troškinu dabar, žiūrėsim kas gausis
Vyrui gal ir nelabai patiks, bet man su vaiku turėtų būti pats tas
Gaila, kad neparašyta kiek laiko troškinti...
Vyrui gal ir nelabai patiks, bet man su vaiku turėtų būti pats tas
Gaila, kad neparašyta kiek laiko troškinti...
2009-10-05 14:04
Jaučiu vyras būt pamatęs su fotiku ir pagalvojęs kad su temperatūra jau aš [
o po teisybei net nepagalvojau...pirmą kart užklydau į šiuos psl. reiks dažiau apsilankyt