Virti vištienos kukuliai

Virti vištienos kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 800 gramų
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Pienas, 0.8 stiklinės
  • Sviestas, 60 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Petražolės
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu. Įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas (20 g), pasūdoma, gerai išmaišoma ir, jei masė tiršta, atskiedžiama grietine. Daromi vidutinio dydžio kukuliai, jie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais. Bulvių košė ar troškintos morkos duodamos atskirai arba sudedamos aplink kukulius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata to anonimas
2009-10-05 14:04
post factum jau
Jaučiu vyras būt pamatęs su fotiku ir pagalvojęs kad su temperatūra jau aš [
o po teisybei net nepagalvojau...pirmą kart užklydau į šiuos psl. reiks dažiau apsilankyt
(anonimas)
2009-10-01 22:13
foto ikelk renata
Renata
2009-10-01 22:02
Liuks patiekaliukas visai šeimai Tik aš dariau su grietinėlės padažu.
Renata
2009-10-01 18:28
Troškinu dabar, žiūrėsim kas gausis
Vyrui gal ir nelabai patiks, bet man su vaiku turėtų būti pats tas
Gaila, kad neparašyta kiek laiko troškinti...