Virtiniai su mėsa

Virtiniai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.

  2. Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.

  3. Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai