Virtiniai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Vanduo, 0.75 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai