Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"

Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Vanduo, verdantis, 250 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vyšnios, be kauliukų
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).

  2. Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.

  3. Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.

  4. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.

    Skanaus! :)

  5. Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Margarita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Giedrė
2018-07-14 13:54
Tobulai gera tešla!