Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Vanduo, verdantis, 250 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vyšnios, be kauliukų
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-14 13:54