Virtinukai

Virtinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 500 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Padažui:
  • Lašinukai , 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.

  2. Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.

  3. Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Sidona
» Rašyti komentarą
» Komentarai