Virtinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 500 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Lašinukai , 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai