Virtinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, geriau rūgštesnė, naminė, 500 gramų
- Kiaušiniai, naminiai, 3 vienetai
- Miltai, 180 gramų
- Sviestas, lydytas , 30 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai