Virtinukai

Virtinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, geriau rūgštesnė, naminė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, naminiai, 3 vienetai
  • Miltai, 180 gramų
  • Sviestas, lydytas , 30 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.

P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai