Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, Šviesūs SPELTA kvietiniai, 400 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 4 žiupsneliai
- Vanduo, 150 mililitrų
- Varškė, 200 gramų
- Špinatai, švieži, 1 sauja
- Grietinė, 50 gramų
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai