Virtinukai su kopūstais

Virtinukai su kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, šaknis, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kopūstai, švieži, 0.5 kilogramo
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Miltus išmaišykite vandenyje. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir suminkykite tešlą. Palikite pusvalandį pastovėti. Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Morką ir petražolių šaknį nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sukrėskite pomidorų padažą ir išmaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apvalius skritulius. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite. Išvirkite pasūdytame vandenyje. Virtinukus tiekite apšlakstytus lydytu sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai