Virtinukai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 500 gramų
- Vanduo, karštas, 200 mililitrų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, mėsai, 400
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
» Rašyti komentarą
» Komentarai