Virtinukai su sūriu

Virtinukai su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Kietasis sūris, tarkuotas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.

  2. Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.

  3. Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai