Virtinukai su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kietasis sūris, tarkuotas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Miltus, kiaušinį, vandenį ir druską gerai sumaišome, minkome, kad gautume kietoką tešlą ir uždengę paliekame pusvalandžiui.
Įdarui: sūrį sumaišome su kaušinio tryniu.
Tešlą plonai kočiojame, spaudžiame norimas formas, dedame įdaro ir užspaudžiame ir užsukame virtinukų kraštus. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus dar pora ar kelias minutes pavirti (priklauso nuo dydžio ir tešlos storio). Išgriebti ir dėti į lėkštes, paskaninti grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai