Virtinukai su vištiena
Verda
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis, 100 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Sviestas, 50 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 300 gramų
- Vanduo
- Sausos mielės, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
» Rašyti komentarą
» Komentarai