Virtos naminės dešrelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2024-02-05 18:09