Virtos seliavos

Virtos seliavos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Seliava, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Gvazdikėliai, 3 vienetai
  • Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Salotos, lapeliai
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai