Virtos sraigės su kevalu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Dešra, 200 gramų
- Sraigės (vynuoginės), 50 gramų
- Actas
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Raudonas vynas, 1 stiklinė
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Sraiges perplaukite ir įdėkite į indą su miltais bent kelioms valandoms, tuomet jos išsivalys. Po to praplaukite ir užmerkite 12 valandų į 3% acto marinatą, po to išvirkite jas su geldelemis vandenyje. Tuomet išimkite sraiges iš namelių, ištraukite žarnas, namelius praplaukite ir grąžinkite sraigės kumpelius į namelius. Iškepkite svogūnus aliejuje. Suberkite smulkintą dešrą, česnaką ir žalumynus. Įpilkite stiklinę vyno ir įmeskite sraiges. Jei vandens mazai, įpilkite papildomai, kad sraigės būtų padaže.
Virkite 1 valandą. Įmeskite džiūvesėlius. Po kurio laiko nuimkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-07 16:33
Labai skanu 

2011-02-28 00:02
ne uz ka nesuvalgyciau 

2010-05-15 15:56
Kažkokia nesamonė-valgyt sraiges su visom žarnom...
Aš jas apverdu,išimu iš kiauto ir įdarau česnakiniu įdaru.
Tai išemus iš kiauto tokios žarnikės išsitraukia...
Nenormalus receptas... 
Aš jas apverdu,išimu iš kiauto ir įdarau česnakiniu įdaru.
Tai išemus iš kiauto tokios žarnikės išsitraukia...
Nenormalus receptas... 
2009-02-27 23:30
Tai prekybos centruose galima nusipirkt jas ten perdirbtas daugiau ar mažiau.. Nes kažkaip gyvų nekiltų ranka į actą mesti...
top:
top:
2019-05-28 18:06