Virtos veršelio kojos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, kojos, 4 vienetai
- Morkos, 100 gramų
- Petražolės, 2 vienetai
- Salierai, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Krienai, tarkuoti, 40 gramų
- Pomidorų padažas, 50 gramų
- Taukai (kiaulių)
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai