Virtos veršelio kojos

Virtos veršelio kojos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kojos, 4 vienetai
  • Morkos, 100 gramų
  • Petražolės, 2 vienetai
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Krienai, tarkuoti, 40 gramų
  • Pomidorų padažas, 50 gramų
  • Taukai (kiaulių)
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai