Virtų smegenų paštetas

Virtų smegenų paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės smegenys, virtos, 600 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Raudonas vynas, 100 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 25 gramai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai