Virtų smegenų paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės smegenys, virtos, 600 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Raudonas vynas, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 25 gramai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai