Viščiukas citrininis

Viščiukas citrininis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Rozmarinas, šakelėmis, 2 vienetai
  • Česnakas, 6 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, šakelėmis
Gaminimo instrukcija:

Į didelį dubenį išspausti 2 citrinas (citrinų puselės palikti). Įdėti rozmariną, druskos, pipirų, česnako. (Plokščiąją peilio dalį padėkit ant česnako ir kumščiu trinktelkit į peilį, česnakas įskils).
Paruošta mase aptepti viščiuką – viduje taip pat. Į kepimo formą dedam petražolių šakelės (galima ir supjaustyta svogūną). Į viščiuko vidų sudėti citrinų puselės, rozmariną, česnako skiltelės. Tada surišam viščiuko kojas siūlu ir dedam į formą. Atsargiau paslėpti sparnelių galiukus.
Pilam visą skystį iš dubenio, galima dar truputį pabarstyti pipirų.
Apšlakstyti viščiuką alyvuogių aliejumi ir kepti 190 temperatūroje 70-80 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
liu
2010-10-28 13:00
viska darau taip pat,tik kepant karts nuo karto slakstau baltu vynu.Laaabai super receptas!