Viščiukas citrininis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Citrinos, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelėmis, 2 vienetai
- Česnakas, 6 skiltelės
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės, šakelėmis
Gaminimo instrukcija:
Į didelį dubenį išspausti 2 citrinas (citrinų puselės palikti). Įdėti rozmariną, druskos, pipirų, česnako. (Plokščiąją peilio dalį padėkit ant česnako ir kumščiu trinktelkit į peilį, česnakas įskils).
Paruošta mase aptepti viščiuką – viduje taip pat. Į kepimo formą dedam petražolių šakelės (galima ir supjaustyta svogūną). Į viščiuko vidų sudėti citrinų puselės, rozmariną, česnako skiltelės. Tada surišam viščiuko kojas siūlu ir dedam į formą. Atsargiau paslėpti sparnelių galiukus.
Pilam visą skystį iš dubenio, galima dar truputį pabarstyti pipirų.
Apšlakstyti viščiuką alyvuogių aliejumi ir kepti 190 temperatūroje 70-80 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-28 13:00