Viščiukas folijoje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, ~1,2kg, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, maltos, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės
- Svogūnai, 50 gramų
- Pomidorai, 150 gramų
- Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 125 litrai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai