Viščiukas tabaka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Vištiena, jauna, labai maža, 1 vienetas
- Salotos, lapeliai
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Viščiukas nuvalomas, išdarinėjamas, nuplaunamas, išilgai perpjovus jo krūtinėlę, suplojamas ir pamušamas muštuvėliu. Kojelės sukišamos į šonuose odoje prapjautus plyšelius - kišenėles. Mėsa iš abiejų pusių pasūdoma, įtrinama grietine, įdedama į keptuvę, paslegiama ir kepama, kol užsideda, šviesiai rusva plutelė. Prie viščiuko paduodamos lapinės salotos ir smulkintas česnakas. Papildomai galima paduoti ir ryžių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-12-09 21:53
Jei kepama keptuvėje tai ant kurios pusės ar reikia vartyti?
2015-08-18 15:30
Aš tarybiniais metais dirbau virėja ir tikras,išprekybos mokyklos kulinarijos knygos viščiuko TABAKA receptas:tai gruziniškas patiekalas.Viščiukas perpjaunamas per krūtinėle.Sunkiu slėgtuvu suplojami,po to įtrinami druska,pipirais,česnakais ir kepama įkaitintoje keptuvėje su sviestu.Patiekiant atskirai paduodamas česnakų padažas.Padažas mulkinti česnakai,smulkinti krapai,cukrus,actas ir supilamas skystis kuris liko keptuvėje nuo viščiuko,o dabar skanaus!!!
2015-01-31 19:06
rusu laikais Kaune dirbau "rbitos"restorane padaveja,kurio meniu budavo visciukai tabaka,be proto skanus.Visciuka reikia gerai sulauzyti,sudauzyti,padaryti marinata su actu,lauro lapeliais,pipirais,svogunais,druskos,cukraus pagal skoni,bet kad butu a strokes tas marinatas ir pamerkti visciuka I ta marinata,marinuoti 1-2dienas,po to kepti prispaudus keptuveje.Skanaus.
2014-02-13 13:36
dar po oda prikaišioju cesnako gabaliuku.trinu maonezu,tikrai skanu
2019-01-02 16:21