Viščiukų kepsneliai

Viščiukų kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 2 vienetai
  • Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 400 gramų
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Citrinos rūgštis
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuo­lius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukš­telį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.

» Rašyti komentarą
» Komentarai