Viščiukų kepsneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 2 vienetai
- Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 400 gramų
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Citrinos rūgštis
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuolius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukštelį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai