Višta ant alaus butelio

Višta ant alaus butelio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 2 vienetai
  • Alus, tamsus nestiprus, 1 butelis
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Citrinų sultys, 30 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).

  2. Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą