Višta ispaniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Bulvės, 3 vienetai
- Paprika, 2 vienetai
- Baltas vynas, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Višta išdarinėjama ir įtrinama druska bei pipirais. Ištirpintame svieste truputį pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, įpilama truputį vandens. Troškinama, kol grybai pusiau suminkštėja. Šios masės prikimšta višta užsiuvama ir iš visų pusių apkepinama likusiame svieste. Po 15 min. sudedamos skiltelėmis supjaustytos žalios bulvės ir plonais žiedais supjaustyti pipirai (kartu su sėklomis). Po to įpilama vyno (jei skysčio per maža, galima įpilti truputį vandens). Višta troškinama orkaitėje, dažnai palaistant esančiu padažu. Baigus troškinti, padažas pagardinamas druska bei pipirais ir užpilamas ant vištos. Atskirai paduodama balta duona ir lapinės salotos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-20 23:22
oi jus bobos, jums lazdu nedudoa vyrai matau, kad gincijates del tokiu dalyku. Butumet mano pasonej, duociau as jums greit uzsiemimo
2010-07-20 08:04
nu jau labai visos mokytos esat 7metus dirbau ispanijoje virtuveje ir tikrai toks receptukas yra jei nezinojot ispanai vistiena kasdien kitaip kepa tad baikit saipytis viena is kitos jei tiek viska zinot tai parasykit tikru ispanisku patiekalujavascript:void(null);
2010-01-19 16:20
sutinku su Inga ir Ruta,cia ne ispaniskas receptas,neklaidinkit zmoniu!!!!!!!!!!!!!
2010-01-19 15:34
ko prikibot, zmogus taip pavadino, tegu buna Ispaniskai
2010-07-21 11:33