Višta su riešutais

Višta su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Riešutai, 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras
  • Kmynai
  • Mėta
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai