Višta, troškinta su česnaku
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Taukai (kiaulių), 4 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Višta supjaustoma į 4 dalis, įtrinama druska su česnaku ir pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, vėliau džiūvėsėliuose. Taip paruošti vištienos gabalai apkepami riebaluose, sudedami į puodą, apšlakstomi vandeniu ir uždengti 10 min. patroškinami. Tiekiama su bruknių uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-19 12:42