Višta, troškinta su česnaku

Višta, troškinta su česnaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Taukai (kiaulių), 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Višta supjaustoma į 4 dalis, įtrinama druska su česnaku ir pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, vėliau džiūvėsėliuose. Taip paruošti vištienos gabalai apkepami riebaluose, sudedami į puodą, apšlakstomi vandeniu ir uždengti 10 min. patroškinami. Tiekiama su bruknių uogiene.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
???
2012-09-19 12:42
O ka daryt su citrinos sultimis?