Višta vyne
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Raudonas vynas, 0.5 litro
- Čiobreliai, šakelės, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Vištiena, jaunos, 2 vienetai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
- Svogūnai, 8 vienetai
- Pievagrybiai, 125 gramai
- Konjakas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai