Vištiena "afigiena"

Vištiena "afigiena"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, ketvirčiai
  • Žirniai, 1 stiklinė
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, Vegeta, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Vištienos ketvirčius supjaustome i 3 dalis, dedame į keptuvę ir kepame, kol gerokai apkeps. Tuo metu užkaičiame 1 stiklinę išmirkytų žirnių ir verdame kol išvirs. Kai vištiena gerokai apkeps, dedame ją į verdančius žirnius ir verdame kol išvirs visiškai. Į keptuvę, į tuos pačius riebalus, kur kepė višta, sudedame tarkuotą (stambiai tarkuotą) morką ir smulkiai pjaustytą svogūną ir kepame. Kai daržovės iškeps sudedame jas į verdančius žirnius su vištiena. Dar truputi pavirti, kol kvapai susimaišys. Kad būtų labai skanu įdėkite didelį šaukštą "vegetos" arba jei žinote ka nors už ją skaniau - kitokių prieskonių. Jei padažas nėra pakankamai tirštas, galite sutirštinti su miltais, maišytais su riebalais - vieno didelio šaukšto miltų ir 2 didelių šaukštų aliejaus turėtų užtekti, bet kokiai padažo išeigai. Valgyti su vitomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ratacka
2015-11-09 15:23
Apie sveikuma. Vegeta yra nuodu nuodas. Skaitykite ant pakelio maximalu kieki i patiekala.
ziauru ka jus valgot...
kazu
2015-11-08 17:46
čia viskas gerai, turėtų būti skanu. Kam nepatinka klaidos tegu išsitaiso,o Irutei patarčiau išsitaisyti savo klaidas
Irutė.
2015-07-26 14:40
Būtu lb gerai kd rašytum be klaidų
na
2015-03-01 13:21
nuotrauka ne šio recepto
sigita
2015-01-05 22:46
Nu nuotraukoje morka tikrai netarkuota. Ir zirniai is saldytu darzoviu rinkinio, kuriu beveik ir virti nereikia .........