Vištiena "afigiena"
- Vištiena, ketvirčiai
- Žirniai, 1 stiklinė
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, Vegeta, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Vištienos ketvirčius supjaustome i 3 dalis, dedame į keptuvę ir kepame, kol gerokai apkeps. Tuo metu užkaičiame 1 stiklinę išmirkytų žirnių ir verdame kol išvirs. Kai vištiena gerokai apkeps, dedame ją į verdančius žirnius ir verdame kol išvirs visiškai. Į keptuvę, į tuos pačius riebalus, kur kepė višta, sudedame tarkuotą (stambiai tarkuotą) morką ir smulkiai pjaustytą svogūną ir kepame. Kai daržovės iškeps sudedame jas į verdančius žirnius su vištiena. Dar truputi pavirti, kol kvapai susimaišys. Kad būtų labai skanu įdėkite didelį šaukštą "vegetos" arba jei žinote ka nors už ją skaniau - kitokių prieskonių. Jei padažas nėra pakankamai tirštas, galite sutirštinti su miltais, maišytais su riebalais - vieno didelio šaukšto miltų ir 2 didelių šaukštų aliejaus turėtų užtekti, bet kokiai padažo išeigai. Valgyti su vitomis bulvėmis.
2015-11-08 17:46
2015-07-26 14:40
2015-03-01 13:21
2015-01-05 22:46
2015-11-09 15:23
ziauru ka jus valgot...