Vištiena garų puode
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai
- Vištiena, šlaunelė, 1 vienetas
- Adžika, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Į dubenėlį įdedame vieną šaukštelį aštrios adžikos padažo ir du šaukštelius majonezo, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome. Nuo vištienos šlaunelės nulupame odelę, užpilame paruoštu marinatu ir paliekame per naktį šaldytuve. Ryte dedame į garų puodą (pirmutiniame skyriuje), o ant pačios šlaunelės užpilame marinatą, kuris liko dubenėlyje. Į antrą skyrių sudėkite mėgstamas daržoves. Patiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-22 14:16
Garu puodas labai geras dalykas ,ir visi kas norite juo naudotis perspeju produktus pries tai marinuokite nedekite riebios mesos.t.y sonines ir tt ir t.p
2011-05-03 11:21
nu jei perkat darezoves ir mesa is parduotuves tai tikrai nesveika tas garu puodas, o ipac vaikams. nes jei darzoves ar mesoje buvo chemijos,nitratu ar dar kokiu nuodingu medziagu jos kaip ir vitaminai liks jusu garintame maiste. ko pasekoje galite pamazu uznuodyti savo vaika. garu puoda naudoju tik dietu metu ir vasara kai galiu megautis savo uzaugintom darzovem
2010-09-22 14:24
gal kas zino,kaip skaniai paruosti paukstiena konvekcinej krosnelej
2010-07-19 18:04
Nežinau,tadžikai ar uzbekai gamina savo koldūnus-mantus ant garų nuo seniausių laikų.
Aš turiu triaukštį elektrinį garų puodą,tai kartais net sriubos dubenėlis telpa.
Aš turiu triaukštį elektrinį garų puodą,tai kartais net sriubos dubenėlis telpa.
2012-03-26 09:36