Vištiena grybų padaže

Vištiena grybų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Ciberžolė
  • Krapai, džiovinti
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Donata
2018-11-18 20:16
Žilvinai-ciberžolės padauginai: ji duoda geltoną atspalvį
Žilvinas
2015-12-10 23:49
Viskas gavosi tik kad geltonos spalvos gal per daug preskonių?