Vištiena grybų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Ciberžolė
- Krapai, džiovinti
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Pienas, 300 mililitrų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Vištienos filė, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-10 23:49
Viskas gavosi tik kad geltonos spalvos gal per daug preskonių?
2018-11-18 20:16