Vištiena "Jambalaya"

Vištiena "Jambalaya"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, file, 500 gramų
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 100 gramų
  • Kumpis, rūkytas, 75 gramai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Paprika, raudonos, 1 vienetas
  • Salierai, stiebai, 5 vienetai
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubelio), 1 vienetas
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Pipirai, balti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, kajeno, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustytą rūkytą kumpį pakepinkite keptuvėje su sviestu. Nulupkite svogūną ir česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su kumpiu. Tuomet į keptuvę suberkite smulkintus svogūną ir česnaką.

  2. Į gilią keptuvę pilkite vandenį,  įdėkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį bei lauro lapą. Virkite ryžius sultinyje 10 min, paskaninkite kajeno bei baltaisiais pipirais.

  3. Išvalytą papriką supjaustykite kubeliais, o salierą griežinėliais.

  4. Du trečdalius supjaustytų daržovių sudėkite į ryžius, gerai išmaišykite ir troškinkite 10 min. Baigę troškinti, išimkite lauro lapą.

  5. Vištienos filė supjaustytą kubeliais trumpai apkepkite keptuvėje su likusiomis daržovėmis. Tuomet pakepintus vištieną ir kumpį ir sudėkite į ryžius. Viską kartu patroškinkite 5-8 min. Paskaninkite čiobreliais.

     

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai