Vištiena pietums
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Vištiena, šlaunelės ir kt., 1.5 kilogramo
- Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo, 500 mililitrų
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiūvėsėliai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-29 15:32