Vištiena pracūziškame padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 0.5 vieneto
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 30 gramų
- Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Grietinė, 0.25 stiklinės
- Pienas, 0.25 stiklinės
- Želatina, 7 gramai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai