Vištiena pracūziškame padaže

Vištiena pracūziškame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 0.5 vieneto
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 30 gramų
  • Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Grietinė, 0.25 stiklinės
  • Pienas, 0.25 stiklinės
  • Želatina, 7 gramai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai