Vištiena saldžiarūgščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 700 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Medus
- Sojos padažas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Ananasai, konservuoti, 1 skardinė
- Krakmolas
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai