Vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, įvairių spalvų, 2 vienetai
  • Vištiena, file, 300 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, konservuoti, 1 skardinė
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, arba citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.

  2. Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.

  3. Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.

  4. Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.

  5. Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.

  6. Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai