Vištiena su anansų žeidais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelių mėsa , 8 gabalai
- Ananasai, konservuoti (žiedai), 1 skardinė
- Prieskoniai, vištienai,su druska, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Sūris, tarkuotas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai