Vištiena su apelsinais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelės (be kaulo) , 1 vienetas
- Prieskoniai, vištienai (santa Maria), 1 žiupsnelis
- Apelsinai, 2 vienetai
- Apelsinai, (sultys), 0.5 vieneto
- Aliejus, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
» Rašyti komentarą