Vištiena su baltuoju padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Pipirai
- Pienas, 1 stiklinė
- Miltai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai