Vištiena su baltuoju padažu

Vištiena su baltuoju padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Pipirai
Padažui:
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Miltai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Prieskoninės žolelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną pagardiname druska ir pipirais.

  2. Išplakame kiaušinį.

  3. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.

  4. Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.

  5. Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.

  6. Patiekiame vištieną su padažu.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai