Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu

Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Briuselio kopūstai, 400 gramų
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Sūris, fermentinis, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ronaldas
2017-12-19 13:16
Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???