Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, 500 gramų
- Briuselio kopūstai, 400 gramų
- Pienas, 500 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-19 13:16