Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu

Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, file, 1 vienetas
  • Sūris, mocarela, 1 pakelis
  • Prieskoniai, mėgiami, 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis, 1 žiupsnelis
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 6 vienetai
  • Kadagio uogos, džiovintos
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.

  2. Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.

  3. Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.

    Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą