Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 1 vienetas
- Sūris, mocarela, 1 pakelis
- Prieskoniai, mėgiami, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis, 1 žiupsnelis
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 6 vienetai
- Kadagio uogos, džiovintos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą