Vištiena su rabarbarais

Vištiena su rabarbarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, sukapotos, 1 sauja
  • Datulės, džiovintos, smulkiai supjaustytos, 150 gramų
  • Mėta, lapeliai, sugrūsti, 4 vienetai
  • Vištų blauzdelės, 600 gramų
  • Rabarbarai, kubeliais supjaustyti, 250 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, sumalti
  • Svogūnai, raudonieji, susmulkinti, 250 gramų
  • Česnakas, sugrūsti, 1 skiltelė
  • Šafranas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 50 mililitrų
  • Sultinys, vištienos, 800 mililitrų
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų pasta, 4 valgomieji šaukštai
  • Medus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai