Vištiena su rabarbarais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės, sukapotos, 1 sauja
- Datulės, džiovintos, smulkiai supjaustytos, 150 gramų
- Mėta, lapeliai, sugrūsti, 4 vienetai
- Vištų blauzdelės, 600 gramų
- Rabarbarai, kubeliais supjaustyti, 250 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai, sumalti
- Svogūnai, raudonieji, susmulkinti, 250 gramų
- Česnakas, sugrūsti, 1 skiltelė
- Šafranas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinų sultys, 50 mililitrų
- Sultinys, vištienos, 800 mililitrų
- Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų pasta, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai