Vištiena su ryžiais

Vištiena su ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Tikka masala padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Saldžiarūgštis padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Alyvuogės, papuošimui, 5 vienetai
  • Aliejus, kepimui, 10 mililitrų
  • Prieskoniai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.

  2. Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.

  3. Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai