Vištiena su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Ryžiai, 200 gramų
- Tikka masala padažas , 1 valgomasis šaukštas
- Saldžiarūgštis padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Česnakas, 4 skiltelės
- Vanduo, 50 mililitrų
- Alyvuogės, papuošimui, 5 vienetai
- Aliejus, kepimui, 10 mililitrų
- Prieskoniai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai