Vištienos apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Sūris, fermentinis, 400 gramų
- Ryžiai, 120 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 350 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai