Vištienos blauzdelės su žirnių padažu

Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų blauzdelės, 4 vienetai
  • Žirniai, sakaldyti, 1 stiklinė
  • Morkos, didelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Kvapieji pipirai, malti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
alex
2012-02-04 11:39
skaniai atrodo
Ligita
2010-02-23 00:16
mano seimai patiko. Aciu
vaidas
2009-10-13 22:08
reiks pabandyt labai skanu turetu but
INGUTE
2009-08-13 11:57
REIKS PASIGAMINT SKANIAI ATRODO