Vištienos blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vištienos filė supjaustykite plonais gabaliukais. Pagardinkite prieskoniais.
Išplakite kiaušinius.
Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.Kiaušinio plakinyje pamirkykite kiekvieną vištienos filė gabaliuką ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
Kepkite, kol kiekviena vištienos blynelio pusė gražiai apskrus (po 2 minutes).
Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-11 15:12
gardu
2013-06-02 22:11
dar itarkuokite fermentinio surio i mase ir kepkite kaip blynus. bus dar skaniau
2012-09-10 16:48
Labai skanu. Mano šeimyna pamilo šį patiekalą.
2012-02-21 19:30
išradinga , padariau ,bet labai greitai suvalgė , dabar jau tai mano šeimos patiekalas.
2015-05-11 14:46
nepabijokit ekspermentuoti, as dar ir 1 geltona paprika papjaustau, tikrai skanu