Vištienos blyneliai

Vištienos blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
  • Prieskoniai
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustykite plonais gabaliukais. Pagardinkite prieskoniais.

  2. Išplakite kiaušinius.
    Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.

  3. Kiaušinio plakinyje pamirkykite kiekvieną vištienos filė gabaliuką ir dėkite į įkaitintą keptuvę.

  4. Kepkite, kol kiekviena vištienos blynelio pusė gražiai apskrus (po 2 minutes).
    Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.

Porcijų skaičius: 5
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytautas
2015-05-11 14:46
vietoi miltu dedu krakmola, taip skaniau, ir dar supjaustau du svogunus, niam niam
nepabijokit ekspermentuoti, as dar ir 1 geltona paprika papjaustau, tikrai skanu
maryte
2014-02-11 15:12
gardu
ragana
2013-06-02 22:11
dar itarkuokite fermentinio surio i mase ir kepkite kaip blynus. bus dar skaniau
Sng
2012-09-10 16:48
Labai skanu. Mano šeimyna pamilo šį patiekalą.
Janina
2012-02-21 19:30
išradinga , padariau ,bet labai greitai suvalgė , dabar jau tai mano šeimos patiekalas.