Vištienos drebučiai su krienų padažu

Vištienos drebučiai su krienų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, file, 200 gramų
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, DAUMANTŲ, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, malti, 1 žiupsnelis
  • Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
  • Prieskoniai, vištienai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.

  2. Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.

  3. Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.

  4. Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ina
» Rašyti komentarą
» Komentarai