Vištienos drebučiai su krienų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 200 gramų
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, DAUMANTŲ, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, malti, 1 žiupsnelis
- Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
- Prieskoniai, vištienai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai