Vištienos filė su grybų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 500 gramų
- Grybai, 300 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Bazilikas, kapoti, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-14 12:12